Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Afriso-euro-index
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Analizor de gaze de ardere MAXILYZER New Generation
Brand
MAXILYZER New Generation
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Analizor de gaze de ardere - MAXILYZER New Generation

MAXILYZER New Generation reprezinta solutia cea mai completa si profesionala pentru masuratori complexe atat ale componentelor din gazele arse cat si a presiunilor, temperaturilor, vitezelor si debitelor, precum si a altor marimi relevante din domeniul HVAC. Versatilitatea aparatului este data de numarul mare de senzori si accesorii cu care acesta poate fi dotat ulterior achizitiei. Deasemenea, tehnologia de ultima ora ce inglobeaza un microprocesor de cea mai noua generatie, doua pompe interne cu functionare independenta pentru prelevare respectiv autocuratare, carcasa cu inchidere perfect ermetica sunt doar cateva dintre elementele ce plaseaza MAXILYZER New Generation in pozitia de lider tehnologic al analizoarelor portabile de gaze de ardere.

MAXILYZER New Generation este certificat de catre TÜV conform noii norme europene EN 50379-2 pentru efectuarea de masuratori oficiale la orice instalatii de incalzire in UE.

Aparatul este analizorul de gaze ideal pentru verificarea si service-ul tuturor cazanelor (inclusiv a celor in condensatie) sau a cuptoarelor, in conditii grele de exploatare.

Dotarile de ultima generatie, senzorii cu domenii de masura alese optim pentru a oferi cele mai bune precizii de masurare, permit utilizarea aparatului in domenii speciale, cum sunt: centralele in condensatie (MAXILYZER New Generation calculeaza eficienta in condensatie, raportata la puterea calorifica inferioara a combustibilului si determina momentul cand centrala incepe sa functioneze in condensatie!!!), echipamentele bivalente si cele de cogenerare, cu functionare pana la valori Lambda = 1. Dispozitivul Waterstop protejeaza in mod eficient analizorul.

MAXILYZER New Generation atunci cand acesta efectueaza masuratori indelungate la centrale in condensatie.

Special pentru centralele cu combustibil solid, aparatul poate fi dotat cu doi senzori de CO cu domenii diferite (de ex. 0/4.000ppm respectiv 0/20.000ppm), cu functionare in tandem, astfel incat sa asigure atat precizii si rezolutii inalte, cat si acoperirea valorilor foarte mari de monoxid de carbon, caracteristice acestor tipuri de combustie.

Toti senzorii electrochimici dispun de compensare dinamica a temperaturii ambientale, permitand astfel folosirea aparatului in conditii de temperatura ambientala deosebita, fara a afecta acuratetea masuratorilor si in conditii de maxima siguranta. Masurarea de CO se face cu compensare de H2, esentiala pentru arderile in condensatie. Filtrele selective pentru fiecare senzor in parte prelungesc durata de viata a acestora in mod semnficativ, AFRISO-EURO-INDEX oferind in premiera o garantie de 18 luni pentru toti senzorii. Calibrarea periodica se face si in Romania in conditii profesionale, de laborator, prin intermediul unui stand de ultima generatie, cu gaze etalon de cea mai buna calitate, pentru fiecare componenta in parte si pentru diferite domenii de masura.
Din Gura in Gura