Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Afriso-euro-index
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Analizor de gaze de ardere
Brand
Analizor de gaze MULTILYZER NG
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Analizor de gaze de ardere de categorie premium, profesional, utilizand cea mai noua tehnologie in domeniu si produs exclusiv in Germania.

Timpul de raspuns extrem de rapid datorita celor doua pompe integrate, autonomia marita, domeniul de utilizare extrem de variat, facilitatile complexe ale soft-ului de operare precum si robustetea deosebita sunt principalele atuuri ale noului analizor de gaze de ardere Multilyzer NG.

Multilyzer NG este analizorul de gaze de ardere ideal pentru aplicatii dintre cele mai variate, pentru echipamente de ardere de orice puteri, cazane conventionale sau in condensatie, cogenerare, combustibili gazosi, lichizi si solizi, peleti etc. Aparatul beneficiaza de un gabarit extrem de redus si o conceptie ultra compacta, unitara, fara module externe ce ar necesita atentie deosebita si timp irosit pentru conectari / asamblari.

In premiera absoluta pentru aceasta clasa de analizoare de gaze de ardere, aparatul poate fi dotat cu pana la 6 senzori electrochimici (O2, CO, Cohigh, NO, SO2, NO2).

Analizorul de gaze de ardere Multilyzer NG este certificat dupa noile norme europene EN 50379-2 ce reglementeaza aparatura de masura si control ce poate fi utilizata oficial la echipamentele de ardere, incepand cu data de 01.03.2007 in Comunitatea Europeana.

Ecranul dimensionat generos permite urmarirea confortabila a 5 / 10 valori simultan, ce pot fi afisate in ordinea setata de utilizator (macro-uri de masurare), chiar si in conditiile unui iluminat ambiental extrem de intens respectiv intunecos, gratie contrastului puternic.

Datele sunt transmise direct din programul de masurare al analizorului de gaze sau din blocurile de memorie catre imprimanta, fara fir, prin portul IR. Valorile pot fi urmarite si grafic, prin intermediul diagramei arderii combustibilor gazosi si lichizi.

Deasemenea, soft-ul de cautare electronica a centrului curentului permite determinari precise si in cazul cosurilor de evacuare de diametre mari. Analizorul de gaze de ardere este dotat standard cu port USB si optional BlueTooth (fara fir) pentru transferul si prelucrarea datelor pe PC sau operare prin intermediul unui laptop sau PocketPC. De un real folos este calculul eficientei arderilor in condensatie, precum si determinarea punctului de roua, in scopul identificarii momentului de atingere a regimului de lucru in condensatie.

Pentru o utilizare cat mai eficienta si corecta, analizorul de gaze de ardere MULTILYZER New Generation dispune de un program de autodiagnoza si control, cu afisarea starii celulelor electrochimice.
Din Gura in Gura